Kausi jatkuu Lahdessa. Lantan ilmiliekit vitosessa.

Pelipäivä Lahden Salpauselkähallissa.

Turapon ykkösjoukkue on pelannut tällä kaudella neljä ottelua, josta se on ottanut kaksi voittoa sekä kaksi tappiota. Tänään se hakee jatkoa voittoputkelle kun vastaan asettuu Sb Pelicans sekä Sb Heinola II.

Myös Turapo II on pelannut kolme turnausta ja  hakeevielä kauden ensimmäistä voittoaan. Joukkueen ykköspyssy Santeri Lantta on ollut kauden alussa ilmiliekissä nakuttaen kuuteen peliin 16 pistettä (11+5). Ensimmäisen voiton metsästys jatkuu 8.12 pelattavassa kotiturnauksessa.

 

Turapo tänään – Turapo idag

Mäkinen – Hintsanen – Appelgreen

Kärkkäinen – Rantakaulio – Härkönen

Loponen – Paukkunen – Räty

Laitinen – Valkeapää

Vihervaara – Paavilainen

 

Mv – Kahelin, Kuusela

Speak Your Mind

*