HC TuRaPo kaukalossa viikonloppuna – TULTA PÄIN!

HC TuRaPo kohtaa jääkiekon kyläsarjassa lauantaina 13.1.2018 Tuohikotin kiekkopyhätössä klo 12:00 Kirkonkylän ja klo 14:30 Toikkalan.

Viime kaudella pronssiottelussa kohdattu Kirkonkylä kuuluu sarjan suosikkeihin ja Rannanpojilla on täysi työ kairata kolme sarjapistettä. Joukkueet kohtasivat viime kaudella runkosarjassa kertaalleen, jolloin Tuohikotti voitti niukasti kuuman kamppailun. Pronssiottelussa Kirkonkylä puolestaan maksoi potut pottuina ja otti tiukan väännön jälkeen mitalit tuohikottilaisten nenän edestä.

Toikkalan kanssa ollaan vuosien saatossa käyty lukuisia tiukkoja vääntöjä, jotka ovat päättyneet maalin tai kahden erolla jommalle kummalle, eikä voittolaukauskilpailuiltakaan ole vältytty. Tuohikotti on napannut edellisen mitalinsa juuri Toikkalan kustannuksella, joten tälläkään kertaa ei draamalta vältytä.

Lauantaina pelataan Tuohikotissa myös kaksi muuta ottelua, kun Selänpää ja Anttila kohtaavat päivän viimeisessä pelissä ja Kirkonkylä ja Toikkala lyövät päät yhteen klo 13:15 alkavassa koitoksessa. Kahvio palvelee läpi ottelupäivän, joten purtavaa löytyy pikkunälkään eikä draamaa varmasti tule puuttumaan.

 

HC TuRaPo on sunnuntaina 14.1.2018  Selänpäässä, jossa vastaan asettuu klo 12:00 alkavassa ottelussa, kotijoukkue Selänpää. Jäänhoidon jälkeen, klo 13:15, Tuohikotti kohtaa Lautaron.

Selänpää on ollut Rannanpojille rakas vihollinen ja tälläkään kertaa ei pisteitä helposti ole tarjolla. Selänpään paidassa nähtäneen sarjan paras pelaaja, Kory Baker, joka luo otteluun mielenkiintoisen lisän. Tuohikotille täysi päivätyö edessä ja täytyy laittaa parasta pöytään.

Lautarolta Tuohikotti nappasi täydet kolme pistettä viimetalven runkosarjassa, mutta välierässä Lutaro oli parempi pienimmällä mahdollisella erolla, tiputtaen Rannanpojat pronssipeliin lopputuloksella 1-0. Draamaa ei välierästä puuttunut, sillä Tuohikotti tasoitti juuri päätössumerin soidessa, ja tätä tarkasteltiin tuomariston toimesta hetki, mutta maalia ei lopulta hyväksytty. Nälkää siis TuRaPolla riittää ja joukkueella on kova halu maksaa kalavelat takaisin.

Selänpäässä on sunnuntaina myös kaksi muuta ottelua, kun Selänpää kohtaa Lautaron ja Kirkonkylä saa vastaansa viimekaudesta paljon vahvistuneen Utin. Kahvio palvelee myös Selänpäässä koko pelipäivän.

 

Tulkaa kannustamaan Rannanpojat voittoon!

Speak Your Mind

*