TuohiDay 2017 Tuloksia.

TuohiDay 2017 tapahtuma järjestettiin eilen 19.8.2017 Tuohikotin Urheilukentällä klo 12. Ohjelmassa oli nuorten kilpailut ja myöhemmin iltapäivällä aikuisten kilpailut. Aikuisten kilpailut kantoivat nimeä Tuohikotin Derby. Päivään mahtui myös frisbeegolfia, laukausututka ja taikuri Janne Mustosen näytös. Paikalla oli myös poniratsastusta Onnen Aarteiden vetämänä ja Sami Sarjulan ralliauto. Myös Tuohikotin VPK oli esittelemässä omaa kalustoaan.

Derby oli päivän päättävä osuus ja siinä miteltiin kolmessa lajissa. Soutu, Kuulantyöntö ja Keihäänheitto. Näistä jaettiin tuloksen mukaan pisteet ja suurimman pistesaaliin kerännyt oli voittaja. Aivan ongelmitta ei derbyä pystytty viemään läpi, sillä rankan vesisateen astuessa mukaan kuvioihin, jouduttiin keihäänheiton kolmas kierros jättämään väliin.

Ohessa kilpailutuloksia, niin nuorten kuin aikuisten kisoista. Ohessa myös pistetaulukko, jonka mukaan pisteet aikuisten kilpailussa jaettiin.

Järjestäjät kiittää kaikkia mukana olleita ja onnittelee voittajia!

 

Derbyn pistetaulukko 2017 – Lasten Tulokset 2017 – Derbyn Tulokset 2017

 

Päivitetty 22.8.2017 klo 22:58.

Speak Your Mind

*